Uw persoonlijke BES coach: maak nu ook een afspraak!

Wat zijn mijn energielasten bij een BES?

Dat is één van de belangrijkste vragen bij het onderzoek naar het BES voor de Bomenbuurt-Oost. Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. Daarom maakt de BES coach voor u een overzicht op maat. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Doe dat dan nu via: kombisol.com/bomenbuurt-huisbezoek of kom langs bij het BES Buurthuis om u in te schrijven voor een afspraak.

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in de energielasten als de huizen worden aangesloten op een BES. Daarom gaan coaches bij bewoners thuis op gesprek. Met een rekenprogramma maakt de BES coach voor bewoners inzichtelijk wat de energielasten zijn bij aansluiting op een BES. Zo ziet u meteen het verschil met uw huidige energielasten. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken en uw overzicht van het gasverbruik erbij pakken. Dan kan de BES coach met u aan de slag om een overzicht te maken. 

De BES coach is onafhankelijk en het gesprek is helemaal vrijblijvend. Spreekt u niet goed Nederlands? Geen probleem: geef dit dan aan. Onze BES coaches spreken verschillende talen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Dit was het laatste nieuwsbericht.