Uw persoonlijke BES coach: maak nu ook een afspraak!

Wat zijn mijn energielasten bij een BES?

Dat is één van de belangrijkste vragen bij het onderzoek naar het BES voor de Bomenbuurt-Oost. Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. Daarom maakt de BES coach voor u een overzicht op maat. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Doe dat dan nu via: kombisol.com/bomenbuurt-huisbezoek of kom langs bij het BES Buurthuis om u in te schrijven voor een afspraak.

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in de energielasten als de huizen worden aangesloten op een BES. Daarom gaan coaches bij bewoners thuis op gesprek. Met een rekenprogramma maakt de BES coach voor bewoners inzichtelijk wat de energielasten zijn bij aansluiting op een BES. Zo ziet u meteen het verschil met uw huidige energielasten. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken en uw overzicht van het gasverbruik erbij pakken. Dan kan de BES coach met u aan de slag om een overzicht te maken. 

De BES coach is onafhankelijk en het gesprek is helemaal vrijblijvend. Spreekt u niet goed Nederlands? Geen probleem: geef dit dan aan. Onze BES coaches spreken verschillende talen.

Update oktober 2022

Beste bewoners van de Bomenbuurt- Oost (Hengstdal),

Helaas kunt u op dit moment geen afspraak inplannen voor een gesprek met de BES-coach. Met een BES coach willen wij u helpen zicht te krijgen op wat de warmtekosten bij een (eventueel) toekomstig Buurt Energie Systeem (BES) is. Met een berekening laten we zien hoe dat ‘niet meer dan anders’ dan uitpakt op uw energienota.

Omdat we een vergelijking maken met de situatie nu hebben we te maken met een sterk veranderende gasprijs, nieuwe (variabele) contracten en (nieuwe) regelgeving van de overheid. Er is veel onduidelijk op het moment, daarom zetten we het aanbod van de BES coach even stil.

Het onderzoek naar een BES gaat ondertussen door in het werken aan een aardgasvrije wijk. Blijf op de hoogte via: https://besbuurthuis.nl/bomenbuurtoost/ en onze nieuwsbrief.

Lees ook

Nieuwsbrief Mei 2023

Hier vindt u de nieuwsbrief over het Buurt Energie Systeem van mei 2023. Lees het interview met Siward Zomer, de ingezonden brief en over de ervaringen van WoonsupportPlus.

Meer lezen »