UITNODIGING Open dag BESBUURTHUIS zaterdag 5 maart

zaterdag 5 maart
14.00u – 17.00u
BESBuurthuis Hengstdalseweg 19

Komt u ook?
Het mag weer! Samenkomen voor iets leuks en leerzaams! Wij nodigen u van harte uit op zaterdagmiddag 5 maart voor een gezellige en informatieve buurtdag. Voor volwassenen én voor kinderen is er wat te doen en te ontdekken. Slecht weer en veel bezoekers? Geen probleem, wij zetten buiten een partytent om droog te staan aan de statafels. U komt toch ook?

Voor kinderen
De kinderen kunnen pannenkoeken bakken op inductieplaten en grabbelen in de grabbelton, lekker een Donald Duck lezen, sjoelen of knutselen met afvalmateriaal in de knutselhoek, etc.

Voor volwassenen
Kom voor een lekkere kop koffie of soep en maak kennis met buurtgenoten, u kunt er oefenen met de inductiekookplaten e.d. maar ook informatie vinden over duurzaam wonen.

Vragen over Buurt Energie Systeem
We doen onderzoek naar een Buurt Energie Systeem (BES). Een BES is een gezamenlijk warmtesysteem. Past dat bij de Bomenbuurt-Oost? Het Buurthuis aan de Hengstdalseweg 194 is een voorbeeldwoning. U kunt hier zelf zien wat er zou veranderen in uw huis als er een BES zou komen. We tonen informatieve filmpjes over het hoe en waarom van aardgasvrij en BES.

Heeft u vragen? Mensen van Duurzaam Hengstdal, medewerkers van de gemeente Nijmegen, Woonwaarts en Alliander en anderen zijn er voor al uw vragen. Zij horen ook graag van u wat u vindt van een BES, welke wensen u heeft én welke mogelijkheden u ziet. Kijk verder op deze website voor meer informatie.

Tot zaterdag 5 maart!

Namens Buurthuis Hengstdalseweg 194

Noël Spauwen

06-53642880

Lees ook

Nieuwsbrief Mei 2023

Hier vindt u de nieuwsbrief over het Buurt Energie Systeem van mei 2023. Lees het interview met Siward Zomer, de ingezonden brief en over de ervaringen van WoonsupportPlus.

Meer lezen »