Intentieverklaring met Erica Terpstrabad over samenwerking

Een belangrijk onderdeel van het warmtesysteem is een warmte-opwekstation (verschillende warmtepompen bij elkaar). Dit station moet, als het BES er komt, zorgvuldig een plek krijgen in de wijk op een plek waar het geen overlast veroorzaakt. Op dit moment lijkt het dak van het Erica Terpstrabad de beste locatie.

Tom Verhoef (trekker kerngroep omgeving en locatie): “De volgende stap is een verdere afstemming met het zwembad over hoe we het verder samen kunnen doen. ”

Een volgende stap in deze afstemming is het tekenen van een intentieverklaring met het zwembad. De gemeente Nijmegen stelde dit afgelopen dinsdag vast in de collegevergadering. De intentieverklaring voor samenwerking gebeurt dan samen met alle betrokken partijen: Alliander, Sportfondsen Nijmegen en namens de bewoners Initiatiefgroep Pegasus.

Dit is een belangrijke stap in het onderzoek naar het BES. U leest er meer over in de nieuwsbrief van mei op deze website.

Lees ook

Nieuwsbrief Mei 2023

Hier vindt u de nieuwsbrief over het Buurt Energie Systeem van mei 2023. Lees het interview met Siward Zomer, de ingezonden brief en over de ervaringen van WoonsupportPlus.

Meer lezen »