BES Informatiemarkt geopend

Op woensdag 29 maart werd in de Ark van Oost de BES informatiemarkt geopend. Buurtbewoners kwamen tussen 14 en 21 uur langs om meer te weten te komen over het Buurt Energie Systeem (BES).

Alle Bomenbuurt-oost bewoners zijn welkom langs te komen bij de Ark van Oost voor meer informatie over het Buurt Energie Systeem. Op deze markt kunt u terecht met uw vragen over het BES, kunt u een informatieboekje ophalen en kunt u een afspraak inplannen voor het keukentafelgesprek. Een bewonersbegeleider komt dan bij u thuis om het voorstel samen door te nemen en vragen te beantwoorden.

De informatiemarkt is open op donderdag 30 maart (van 17.00-21.00) en 31 maart (van 8.30 tot 14.00) in de Ark van Oost. Buurtbewoners die nog niet langs zijn geweest, worden van harte uitgenodigd om langs te komen en deel te nemen aan de informatiemarkt.

Lees ook

Nieuwsbrief Mei 2023

Hier vindt u de nieuwsbrief over het Buurt Energie Systeem van mei 2023. Lees het interview met Siward Zomer, de ingezonden brief en over de ervaringen van WoonsupportPlus.

Meer lezen »